
به گزارش جام جم آنلاین مواد لازم :
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
آرد گندم :350 گرم
آرد نخودچی :220 گرم
پودرهل :1قاشق غذاخوری
پودر قند :300 گرم
روغن جامد یا کره :215 گرم
پودر پسته : 215 گرم
شکلات کاکائویی : 150 گرم
وانیل : به مقدار موردنیاز
بیشتر بخوانید : طرز تهیه پیراشکی گوشت به ساده ترین روش
طرز تهیه
آرد گندم را دو یا سه بار الک کنید و داخل تابه ای بریزید و روی حرارت تفت دهید تا آرد از حالت خامی در بیاد.
آرد نخود چی را هم جداگانه تفت دهید و به آرد گندم اضافه کنید. بعد به آردها روغن اضافه کنید و تفت دهید تا روغن با آرد مخلوط شود.
بعد تابه را از روی حرارت بردارید تا مواد خنک تر شوند و حالت خمیری پیدا کنند.
پودر کاکائو ، پودر قند و پودر هل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 2 سانتی متر بین 2 ورق کاغذ روغنی باز کنید.
مواد را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.2/3 پودر پسته را با وانیل به شکلات کاکائویی اضافه کنید و برروی شیرینی ها بریزید .
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بررسی کرد
به بهانه روز خبرنگار و اکران فیلم «دست ناپیدا» با انسیه شاه حسینی گفتوگو کردهایم