در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
کوکی ها انواع زیادی دارند که یکی از آن ها کوکی لیمویی است. کوکی لیمو بافتی شبیه به شیرینی نارگیلی دارد و بسیار نرم و ترد است. در این دستور از آبلیموی تازه به همراه پوست لیموی رنده شده برای طعم دهی استفاده شده که میتوان آن را با آبلیموی کارخانه ای جایگزین نمود.
مطالب مرتبط : طرز تهیه پیراشکی گوشت به ساده ترین روش
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، این کوکی با فر تهیه می شود و فقط نیاز به چهار مرحله ی ساده و 10 دقیقه پختن دارد. بنابراین اگر میخواهید یک کوکی فوری و تازه داشته باشید، کوکی لیمویی گزینه ای ایده آل است.
آرد | 3 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
جوش شیرین | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
پوست لیمو رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو تازه | 1 و 1/2 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره منجمد | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی زرد | 1 قطره (دلخواه) |
بیشتر بخوانید: طرز تیه کیک خیس
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد