jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۸۰۷۷۲ ۲۶ مهر ۱۳۹۹  |  ۰۹:۱۱

بعضی ها بامیه رو به شکل گرد، با به شکل باریک و بعضی دیگه به شکل کوچک درست می کنن. در این مطلب قصد داریم یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه ترین انواع بامیه به اسم بامیه عربی رو بهتون آموزش بدیم. بامیه عربی به شکل باریک و کشیده درست میشه.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، زولبیا و بامیه از شیرینی های خاص و خوشمزه هستن که به ویژه تو ماه مبارک رمضان طرفدارهای زیادی پیدا می کنن.

طرز تهیه بامیه عربی

مواد لازم بامیه عربی

برای بامیه:

آرد                                                    1 پیمانه

پودر نشاسته                                       1 قاشق غذاخوری

آب                                                   1 پیمانه

تخم مرغ                                           2 عدد متوسط

شربت بار یا عسل رقیق یا شکر               1 قاشق غذاخوری

وانیل                                               1/4 قاشق چایخوری

کره یا روغن جامد                                50 گرم

برای شربت بار:

شکر                                               2 و 1/2 پیمانه (500 گرم)

آب                                                 1/2 پیمانه (120 میلی لیتر)

زعفران دم کرده و غلیظ                        2 قاشق غذاخوری

گلوکز                                              2 تا 3 قاشق غذاخوری

جوهر لیمو                                        1/4 قاشق مرباخوری

گلاب                                               1/2 پیمانه

 

طرز تهیه بامیه عربی

  1. همه ی مواد اولیه را در ظرف مناسب (قابلمه) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مدام و به آرامی با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. دقت کنید که قبل از اینکه مواد بجوشند، شکر کاملا حل شده باشد و بلور شکر داخل آن نماند. برای این کار، حرارت را خیلی کم کنید و مواد را آرام هم بزنید تا شکر به دیواره های ظرف نچسبد. این کار باعث می شود که شربت بعدا شکرک نزند.
  2.  زمانی که شکر کامل در شربت حل شد، یک قلمو را در آب بزنید و به دیواره های قابلمه بکشید تا اگر شکری به آن چسبیده است، پاک شود. سپس گلوکز را به شربت اضافه کرده و با سایر مواد مخلوط کنید.
  3. گولاچ - طرز تهیه گولاچ کلوچه سنتی استان سمنان خوش عطر و خوش طعم | ایران کوک

    گولاچ - طرز تهیه گولاچ کلوچه سنتی استان سمنان خوش عطر و خوش طعم | ایران کوک

    تاتلی شانه - طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ترکیه ای خوشمزه | ایران کوک

    تاتلی شانه - طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ترکیه ای خوشمزه | ایران کوک

    کماچ سهن - طرز تهیه کماچ سهن شیرینی سنتی و خوشمزه استان کرمان | ایران کوک

    کماچ سهن - طرز تهیه کماچ سهن شیرینی سنتی و خوشمزه استان کرمان | ایران کو

     
    گولاچ - طرز تهیه گولاچ کلوچه سنتی استان سمنان خوش عطر و خوش طعم | ایران کوک

    گولاچ - طرز تهیه گولاچ کلوچه سنتی استان سمنان خوش عطر و خوش طعم | ایران کوک

    تاتلی شانه - طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ترکیه ای خوشمزه | ایران کوک

    تاتلی شانه - طرز تهیه شیرینی تاتلی شانه ترکیه ای خوشمزه | ایران کوک

    کماچ سهن - طرز تهیه کماچ سهن شیرینی سنتی و خوشمزه استان کرمان | ایران کوک

    کماچ سهن - طرز تهیه کماچ سهن شیرینی سنتی و خوشمزه استان کرمان | ایران کوک

  4.  اکنون حرارت را بیشتر کنید تا شربت به جوش آید. زمانی که شربت شروع به جوشیدن کرد، دیگر آن را هم نزنید و اجازه  دهید که به مدت ۲ دقیقه بجوشد. بعد از دو دقیقه حرارت را خاموش کنید، حتما درب قابلمه را ببندید تا زمانی که بامیه ها را آماده کنید و داخل آن بریزید.
  5.  ابتدا آب، کره و شربت را داخل تابه ای نچسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  6.  یک قاشق غذاخوری از آرد را کنار بگذارید و به جای آن پودر نشاسته بریزید. آرد و نشاسته را با هم مخلوط کنید. بعد از آن که مواد شروع به جوشیدن کردند، مخلوط آرد و نشاسته را به آن‌ ها اضافه کرده و آن ها را مدام هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس حرارت را کم کنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید. در نهایت خمیر را چند بار پهن و جمع کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
     بعد از آن که خمیر کمی خنک شد، تخم مرغ ها و وانیل را کمی بزنید و در دو مرحله به خمیر اضافه کنید. سپس آن ها را با دست یا همزن برقی خوب با هم مخلوط کنید.
  7.  مقداری روغن را داخل تابه یا قابلمه روی حرارت بگذارید  تا با حرارت کم کمی گرم شود. روغن اصلا نباید داغ شود. همین که کمی گرم شود کافی است.
  8.  خمیر را با قیف داخل روغن بریزید. دقت کنید که حرارت خیلی کم باشد تا بامیه ها خوب مغز پخت و برشته شوند و در نهایت بامیه های تردی داشته باشید.
  9.  بعد از آن که خمیر بامیه کمی سرخ شد، با قاشق بامیه ها را داخل روغن حرکت دهید  تا همه ی قسمت های آن به طور یکدست سرخ و برشته شود. بعد از سرخ شدن کامل بامیه ها در روغن، بلافاصله آن ها را داخل شربت گرم بریزید تا شربت خوب جذب شود و به خورد بامیه ها برود. سپس بامیه ها را داخل صافی بریزید تا شربت اضافی از آن ها خارج شود. سرخ شدن کامل هر سری از بامیه ها بین ۱۵ تا ۱۸ دقیقه طول میکشد.

 

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
پرچم افراشته بر جنازه‌ها

پرچم افراشته بر جنازه‌ها

آسمان، خاکستری است. زمین، یک دشت وسیع است پر از خانه‌های مخروبه و خرابه‌های سیمان و بتون و آجری که روزی دیوارهای خانه‌هایی بودند.

مراکز درمانی در ICU

مراکز درمانی در ICU

در سراسر دنیا استانداردهای ایمنی مشخصی برای مراکز تجمعی گوناگون تعریف شده و در کشور ما نیز قانون معینی درباره لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در تمام ساختمان‌هایی که بیش از 25 نفر از آن بهره‌برداری می‌کنند تصویب شده‌است که براساس این قانون همه این ساختمان‌ها ملزم به رعایت استانداردهای بین‌المللی ICS هستند.

واقعیت‌هایی درباره لغو تحریم تسلیحاتی

واقعیت‌هایی درباره لغو تحریم تسلیحاتی

تحریم تسلیحاتی ایران همواره از ابتدای انقلاب از سوی آمریکا به‌صورت تحریم اولیه وجود داشته است، اما از سال 2007 این کشور تلاش کرد تا از طریق تحریم‌های سازمان ملل این تحریم‌ها را همه‌جانبه کند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر