
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،سس ها یکی از متنوع ترین طعم دهنده ها هستن که در همه ی کشورها محبوبیت زیادی دارن. هر کدوم از سس ها طعم مخصوص به خودشون رو دارن و با مواد غذایی خاصی سرو میشن. خیلی از سس ها تند و خیلی های دیگه شیرین هستن.
دانه خردل زرد | 3/4 پیمانه |
آب | 1 و 1/2 پیمانه |
سرکه | ۱/۴پیمانه |
نمک | 1/2 قاشق غذاخوری |
پودر زردچوبه | 1/4 قاشق چایخوری |
پاپریکا قرمز | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1/9 قاشق چایخوری |
دارچین | 1/9 قاشق چایخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد