طرز تهیه پنکیک ذرت

کد خبر: ۱۲۷۸۸۸۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،طرز تهیه “پنکیک ذرت” را می توانید در ادامه مطالب در آشپرخانه نمناک مشاهده کنید.

 
طرز تهیه پنکیک ذرت

مواد لازم پنکیک

آرد سفید 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ 1 عدد
شیر دو سوم پیمانه
کنسرو ذرت 1 عدد، 200 گرمی
نمک و فلفل  به مقدار لازم
روغن  برای سرخ کردن
چاتنی گوجه فرنگی برای سرو

 

طرز تهیه پنکیک

  1. آرد، سفیده تخم مرغ ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.
  2. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.
  3. پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صعود به عشق مردم وطنم

گفت‌وگوی «جام‌جم» با امیرمحمد دانایی،جوان‌ترین ایرانی صعودکننده به اورست در آستانه سفر به کوه وحشی

صعود به عشق مردم وطنم

نیازمندی ها