سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، در مقایسه با سایر ترشی ها، در این ترشی از میزان سرکه کمتری استفاده شده است. به همین دلیل این ترشی را باید در یخچال نگهداری کنید. بهتر است این ترشی را حداکثر ظرف یکی دوماه پس از تهیه مصرف کنید.
هویج | 1 کیلو |
پیاز سفید بزرگ | 1/2 |
آب | 2 فنجان |
سرکه سیب | 2 فنجان |
شکر | 2 فنجان |
دانه خردل | 1 قاشق چایخوری |
تخم کرفس | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل تازه ریزخردشده | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد