به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، در مقایسه با سایر ترشی ها، در این ترشی از میزان سرکه کمتری استفاده شده است. به همین دلیل این ترشی را باید در یخچال نگهداری کنید. بهتر است این ترشی را حداکثر ظرف یکی دوماه پس از تهیه مصرف کنید.

| هویج | 1 کیلو |
| پیاز سفید بزرگ | 1/2 |
| آب | 2 فنجان |
| سرکه سیب | 2 فنجان |
| شکر | 2 فنجان |
| دانه خردل | 1 قاشق چایخوری |
| تخم کرفس | 1 قاشق چایخوری |
| تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
| زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
| زنجبیل تازه ریزخردشده | 1/2 قاشق چایخوری |
| نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.