شیرپسته نوعی معجون پر انرژی است

طرز تهیه شیر پسته

این نوشیدنی با گرداندن مقداری شیر تازه و میوه یا آب میوه در مخلوط کن برقی درست می‌شود و گاهی کمی شکر یا بستنی هم به آن اضافه می‌کنند. میوه مورد استفاده ممکن است یک رنگ یا چند رنگ باشد. باید توجه داشت که بیشتر میوه‌ها مقداری ترشی دارند و ترشی اگر به شیر گرم یا ولرم اضافه شود، شیر را می‌برد. از این رو شیری که با میوه آمیخته می‌شود باید قبلا سرد شده باشد.
کد خبر: ۱۲۷۸۱۲۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،شیر پسته نوعی نوشیدنی خنک و گوارا است که برای روزهای بلند تابستان می تواند یک میان وعده مغذی و خوشمزه باشد. با رعایت نکاتی مهم، این نوشیدنی غلیظ را می توان در خانه با بهترین کیفیت تهیه کرد. در این مطلب با طرز تهیه شیر پسته غلیظ خانگی خوشمزه با بستنی و بدون بستنی آشنا خواهید شد.

طرز تهیه شیر پسته

مواد لازم شیر پسته

شیر یخ زده 1.5 پیمانه
شیر سرد 1/2 پیمانه
مغز پسته 1/2 پیمانه
هل 4 دانه
گلاب 2 قاشق مرباخوری
ثعلب 1/2 قاشق چایخوری
شکر (عسل) 4 قاشق غذاخوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

                     طرز تهیه کیک هل و گلاب

 

طرز تهیه شیر پسته

  1. مغز پسته را با تخم هل و ۱/۲ پیمانه شیر سرد در مخلوط کن بریزید و بگردانید تا خمیر شود.
  2. اگر لازم بود با لیسک پلاستیکی خمیر پسته را از دیواره ظرف مخلوط کن بتراشید و دوباره بگردانید تا خمیر صاف شود.
  3. شیر یخ زده را به پسته اضافه کرده و چند ثانیه بگردانید تا خوب مخلوط شوند.
  4. شکر (عسل)، پودر ثعلب و گلاب را اضافه کرده و به مدت چند ثانیه بگردانید.
  5. مخلوط حاصل را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس در لیوان بریزید.
برچسب ها: شیر پسته شیر پسته
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها