به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،ازگیل میوه ای کوچیک با هسته زیاده. این میوه در شمال کشور پرورش داده میشه و طعمی ترش و شیرین داره.
مواد لازم ترشی ازگیل
ازگیل |
2 کیلوگرم |
تمرهندی |
1 بسته 500 گرمی |
سرکه سفید |
1 و 1/2 لیتر |
نمک |
3 قاشق غذا خوری |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
ادویه ترشی |
1 قاشق غذا خوری |
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
طرز تهیه ترشی ازگیل
- ازگیل ها را به خوبی شسته و در صافی بریزید. اجازه دهید آب آنها کاملا تخلیه و خشک شوند. سپس ازگیل ها را رنده کنید. برای این کار از رنده درشت استفاده کنید. ازگیل هسته زیادی دارد. پس به هنگام رنده کردن مراقب دستان خود باشید.
- تمر هندی را در سرکه حل کنید. اگر از تمر هندی بی هسته برای درست کردن ترشی ازگیل استفاده کنید بهتر است. برای آنکه تمرهندی به خوبی در سرکه حل شود آنها را روی حرارت قرار دهید.
- وقتی سرکه و تمرهندی به خوبی مخلوط شدند ظرف را از روی حرارت برداشته و مایع به دست آمده را از صافی رد کنید. انجام این کار تمام ناخالصی های تمرهندی را می گیرد.
- ازگیل های رنده شده و یک قاشق غذاخوری نمک را به محلول سرکه و تمرهندی اضافه کنید. تمامی مواد را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت نسبی برسد.
- در اینجا شکر را نیز به ترشی افزوده و بعد از آنکه حل شد حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید مواد خنک شوند. سپس ادویه و یک قاشق دیگر نمک داخل ترشی بریزید.
- طعم آن را تست کنید. اگر احساس کردید به نمک بیشتری نیاز دارد یک قاشق باقی مانده را نیز اضافه کنید. مقدار نمک این ترشی بستگی به ذائقه خودتان دارد.
- ترشی را در شیشه ای با درب محکم ریخته و در جای خنک قرار دهید. بعد از یک هفته ترشی ازگیل شما آماده است. می توانید حتی آن را به تنهایی و به عنوان ترشک میل نمایید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی