
رئیس انجمن روانشناسی سلامت ایران درگفتوگو با جامجم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، سالاد مکزیکی نوعی سالاد است که با کلم، با مرغ و با کالباس و ذرت تهیه میشود. انواع سالاد مکزیکی اصل را با نکات رستورانی آن، در این مطلب بخوانید.
کلم بنفش |
۴ پیمانه |
فلفل دلمه زرد |
۱/۲ پیمانه |
سیب زمینی پخته شده |
۱ پیمانه |
پیازچه |
۵ شاخه متوسط |
هویج |
۱ پیمانه پر |
فلفل هالوپینو یا معمولی |
۱ عدد |
فلفل دلمه قرمز |
۱/۲ پیمانه |
گشنیز |
۱/۲ پیمانه |
کلم پیچها را برگ برگ کنید و آنها را خوب بشویید و به صورت خلالی و یک اندازه خرد کرده و در ظرفی بریزید.
هویجها را خوب بشویید و روی آن را بتراشید سپس آنها را با دنده دشت رنده و به مخلوط اضافه کنید.
فلفل دلمه را بشویید، آن را برش دهید و مواد داخل آن را خارج کنید. سپس آن را ریز ریز خرد کنید.
جیکاما یا سیب زمینی را نیز به صورت خلالی خرد کنید.
گشنیزتازه و فلفل هالوپینو را خرد کنید. (بهتر است دانهها و بافت وسط فلفل را بگیرید تا طعم سالاد زیاد تند نشود).
کلیهی مواد خرد شده را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
سالاد را میتوانید با سس مخصوص سالاد مکزیکی (که دستور تهیه آن در زیر آمده است) نوش جان کنید.
سالاد مکزیکی با کاهو نیز به همین روش تهیه میشود؛ با این تفاوت که به جای کلم باید از کاهو استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
رئیس انجمن روانشناسی سلامت ایران درگفتوگو با جامجم آنلاین:
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گفتوگوی «جامجم» با بیژن بیرنگ، کارگردان و نویسنده:
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم: