غذایی محبوب برای همه

طرز تهیه همبرگر خانگی

به هرحال درست کردن همبرگر خانگی خوشمزه و مخصوص که طعم رستورانی داشته باشد کار ساده‌ای است.
کد خبر: ۱۲۷۶۱۵۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ، همبرگر یکی از محبوب‌ترین غذاها در آمریکا و اروپاست و بیشتر کودکان به همبرگر نه نمی‌گویند. اما برای ارتقا کیفیت این فست‌فود، در قدم اول بهتر است به روش تهیه خانگی همبرگر روی بیاوریم. مایه همبرگر خانگی مانندکباب کوبیده است. مایه گوشت، اجزاء و سس همبرگر خانگی بسیار متنوع است، اما نان همبرگر خانگی همیشه یک نوع است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه به صورت تصویری و نکته به نکته را با هم مرور کنیم.

طرز تهیه همبرگر خانگی

مواد لازم همبرگر خانگی

گوشت چرخ کرده

500 گرم

پیاز متوسط

1 عدد

آرد سوخاری

1 قاشق غذاخوری

سیر

2 حبه

تخم مرغ

1 عدد

زردچوبه

1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر خانگی

  1. پیاز را رنده کنید و در یک صافی بریزید. با پشت قاشق پیاز را فشار دهید تا آب آن از صافی خارج شود.

  2. پیاز رنده شده‌ی آب گرفته و سیر له شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. سپس تخم مرغ را نیز به گوشت اضافه کنید.

  3. کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند. نیازی نیست مایه همبرگر را چنگ بزنید و ورز دهید؛ همین که با چنگال زیر و رو کنید که مواد مخلوط شوند، کافیست.

  4. مایه گوشت را به چهار قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را با دست گرد کنید سپس کف دست پهن کنید تا ضخامت آن به ۱ الی ۲ سانتی‌متر برسد.

  5. همه مایه گوشت را به همین ترتیب آماده کرده و همبرگر‌ها را در بشقابی بچینید. روی بشقاب سلفون بکشید و حدود ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

  6. برای درست کردن همبرگر در تابه بهتر است از تابه استیک استفاده کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. کف تابه را با کمی روغن چرب کنید و همبرگر‌ها را در آن بچینید.

  7. پس از حدود ۴ دقیقه که یک طرف همبرگر‌ها سرخ شد و به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآمد، آن‌ها را برگردانید و ۳ دقیقه صبرکنید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

  8. همبرگر را می‌توانید روی آتش مستقیم (شبکه آهنی روی آتش زغال یا شعله گاز) نیز درست کنید.

  9. پس از سرخ شدن یک طرف با کفگیر همبرگر‌ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

  10. همبرگر را لای نان مخصوص همبرگر قرار دهید و روی آن کاهوی ورقه ورقه شده، گوجه فرنگی ورقه شده، پیاز حلقه شده و خیار شور قرار دهید و با سس کچاپ یا سس مایونز نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها