در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
آرد: نصف لیوان
روغن و کره:یک سوم لیوان
پودر گل سرخ :یک سوم لیوان
گردو یا بادام پودر شده : یک سوم لیوان
پودر قند: یک سوم لیوان
گلاب :یک سوم لیوان
پودر هل :نصف قاشق چایی خوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
ابتدا درون يك تابه آرد رو الک كرده، در روغن با حرارت ملايم در حدی كه بوی خامی آرد گرفته بشه تفت ميديم، بعد پودر بادام يا گردو رو اضافه كرده و دوباره حدود چهار دقيقه تفت داده تا بوی خامی بادام يا گردو از بين برود. مواد را از روی حرارت برداشته ،گلاب رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم. سپس پودر هل، پودر قند و پودر گل محمدی رو اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم تا خمیری لطیف و نسبتا منسجم بدست بیاد.
این حلوا رو میشه داخل قالب های سیلیکونی کوچک ریخت یا در ظرفی با سطح صاف ریخت و با قالب های فلزی کوچک قالب زد و در آخر پودر گل سرخ رو روی حلوا ها الک کرد.
پودر گردو رنگ حلوا را تيره تر از پودر بادام ميكند.
حتما اجازه داده آرد كاملا خنك شود، بعد پودر قند را اضافه ميكنيم، چون اگر داغ باشد حلوا خشك ميشود و مجبور ميشويم گلاب بيشتری را اضافه كنيم
ممكن است تا نصف پيمانه گلاب استفاده شود و اين بستگی به نوع آرد و رطوب خمير دارد.
پودر گل سرخ را باید حتما آسیاب و الک کرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد
فؤاد ایزدی، کارشناس حوزه روابط بینالملل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد