به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه لیندا کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که بیش از سه وعده در روز غذا می خورند و مفصل ترین وعده غذایی شان وعده شام است در معرض ریسک داشتن شاخص توده بدنی قرار دارند که با افزایش ریسک بیماری های گوناگون مرتبط است.
هانا کاهلئوا، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «خوردن صبحانه و ناهار، حذف وعده شام، پرهیز از خوردن میان وعده های سنگین، تبدیل صبحانه به مفصل ترین وعده غذایی روز، و هیچ چیزی نخوردن در طول شب می تواند راهکاری عملی برای کنترل وزن باشد.»
در این مطالعه، تیم تحقیق بیش از ۵۰ هزار شرکت کننده را مورد بررسی قرار دادند. بدون توجه به الگوی غذایی این افراد، اضافه وزن شرکت کنندگان هرساله و تا سن ۶۰ سالگی تحت نظر بود. بعد از سن ۶۰ سالگی، اکثر شرکت کنندگان دچار کاهش وزن شده بودند.
محققان دریافتند قبل از سن ۶۰ سالگی، افرادی که در اوایل روز کالری بیشتری مصرف کرده بودند اضافه وزن کمتری داشتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم