به گزارش جام جم کلیک ، سنفورد والاس 47 ساله که با نام مستعار سلطان هرزنامه (spam) شناخته می شود، سال گذشته با صدور کیفرخواست مبنی بر ارتکاب کلاهبرداری و بهره برداری مجرمانه از پست الکترونیکی به دادگاه فدرال رفت. وی که اهل لاس وگاس است، همچنین به پرداخت جریمه نقدی 310 هزار دلاری محکوم شده است.
این هرزنامه ها در سال های 2008 و 2009 میلادی ارسال شد و تحقیقات پلیس فدرال آمریکا در سال 2011 و پس از این که والاس خود را معرفی کرد، آغاز شد.
او ابتدا با فریب دادن کاربران فیس بوک، آنها را به بازدید از برخی سایت های اینترنتی راهنمایی می کرد و سپس از آدرس ایمیل این کاربران برای ارسال هرزنامه به ایمیل دوستان و آشنایان آن ها استفاده می کرد. وی با هدایت کاربران به این وب سایت ها کسب درآمد می کرد و تمام اطلاعات و آدرس ایمیل ها را به منظور ارسال هرزنامه های بعدی، ذخیره کرده بود.
منبع: بی بی سی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: