jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۸۲۲۳۴   ۲۷ بهمن ۱۳۹۴  |  ۱۱:۰۴

مواد لازم: عدس: یک و نیم لیوان، پیاز: یک عدد، سیب‌زمینی، هویج و کرفس پخته و نگینی خرد شده: از هر کدام یک لیوان، آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری، جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری، آبلیمو: نصف فنجان، آب مرغ: 2 لیوان و نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ عدس

طرز تهیه:

عدس را از قبل بشویید و آن را خیس کنید. پیاز را خرد و کمی تفت دهید. آرد برنج را به پیاز اضافه کنید و بعد عدس را صاف کرده و با پیاز و آرد برنج تفت دهید.

آب مرغ را به مواد اضافه و صبر کنید تا عدس پخته شود.

سیب زمینی و هویج و کرفس پخته شده و نمک و فلفل را به سوپ بیفزایید و بگذارید سوپ لعابدار و جاافتاده شود.

سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با زعفران آبکرده و جعفری خرد شده آن را تزیین کنید.

بعد از این که سوپ خنک شد آبلیمو را به سوپ اضافه و میل کنید.

چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

دومین سفر خارجی رئیس‌جمهور همچون نخستین سفر برای حضور در اجلاسی بین‌المللی است که در یکی از کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود؛ اجلاس سران سازمان اکو در عشق‌آباد ترکمنستان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها