jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۸۲۲۳۴   ۲۷ بهمن ۱۳۹۴  |  ۱۱:۰۴

مواد لازم: عدس: یک و نیم لیوان، پیاز: یک عدد، سیب‌زمینی، هویج و کرفس پخته و نگینی خرد شده: از هر کدام یک لیوان، آرد برنج: 3 قاشق غذاخوری، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری، جعفری خرد شده: 2 قاشق غذا خوری، آبلیمو: نصف فنجان، آب مرغ: 2 لیوان و نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ عدس

طرز تهیه:

عدس را از قبل بشویید و آن را خیس کنید. پیاز را خرد و کمی تفت دهید. آرد برنج را به پیاز اضافه کنید و بعد عدس را صاف کرده و با پیاز و آرد برنج تفت دهید.

آب مرغ را به مواد اضافه و صبر کنید تا عدس پخته شود.

سیب زمینی و هویج و کرفس پخته شده و نمک و فلفل را به سوپ بیفزایید و بگذارید سوپ لعابدار و جاافتاده شود.

سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با زعفران آبکرده و جعفری خرد شده آن را تزیین کنید.

بعد از این که سوپ خنک شد آبلیمو را به سوپ اضافه و میل کنید.

چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها