طرز تهیه:
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و ابتدا پیاز خرد شده و بعد کرفس، هویج، قارچ، سیر و نخودفرنگی را در آن بریزید و تفت دهید و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شوند. مواد را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و به صورت پوره رقیق در آورید.
نمک و فلفل و پنیر پارمزان را به سوپ اضافه کرده و چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید و بعد سوپ را در ظرف مناسبی ریخته وبا چند عدد نخود فرنگی و ریحان خرد شده تزیین کنید .
برای چاشنی سوپ هم از آب لیمو استفاده کنید .
چاردیواری
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: