طرز تهیه:
روغن را در یک قابلمه مناسب بریزید و ابتدا پیاز خرد شده و بعد کرفس، هویج، قارچ، سیر و نخودفرنگی را در آن بریزید و تفت دهید و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم پخته شوند. مواد را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید و به صورت پوره رقیق در آورید.
نمک و فلفل و پنیر پارمزان را به سوپ اضافه کرده و چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید و بعد سوپ را در ظرف مناسبی ریخته وبا چند عدد نخود فرنگی و ریحان خرد شده تزیین کنید .
برای چاشنی سوپ هم از آب لیمو استفاده کنید .
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد