jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۷۶۳۵۰   ۰۶ بهمن ۱۳۹۴  |  ۱۲:۰۳

مواد لازم: گوشت مرغ یا قلقلی: 300 گرم، نخود فرنگی: 250 گرم برنج: 3 پیمانه، پیاز: یک عدد بزرگ، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نخود پلو

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و چنانچه از گوشت مرغ استفاده می‌کنید، آن را هم اضافه کرده و سرخ کنید و نمک و فلفل و رب‌گوجه و زرد چوبه را افزوده و 4 لیوان آب روی مواد بریزید و بعد آن را بپرید .

نخود فرنگی را اواخر پخت به مواد اضافه کرده و بگذارید آب آن تبخیر شود .برنج را آبکش کنید و برای ته‌دیگ آن از نان استفاده کنید.

بعد مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد گوشتی لا به لای برنج بریزید. همچنین می‌توانید مقداری شوید خشک هم روی مواد و پلو بپاشید.

بعد کمی آب و روغن روی برنج ریخته و آن را دم بگذارید .پس از دم کشیدن، پلو را در دیس بریزید و با سالاد شیرازی میل کنید .

چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
-
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
غذا مسخره است
۰
۰

یادداشت

بیشتر
سال تحصیلی با ١٠هزار کلاس جدید

سال تحصیلی با ١٠هزار کلاس جدید

ماه مهر همواره یادآور فرا رسیدن بهار تعلیم و تربیت، تبلور تلاش و تکاپوی پرشتاب و شوق‌انگیز برای فتح قله‌های دانش و کرامت انسانی است تا هرچه بیشتر زنگارهای جهل و نادانی از پیکره جامعه زدوده‌شود و انسان‌ها در مسیر حیات بخش آگاهی و تکامل قرار گیرند.

«لحظه»ای که مهم است

«لحظه»ای که مهم است

«علی لندی که بود و چه کرد؟ (۲ نمره)» در بهترین حالت این سوالی است که سال‌های بعد در امتحانات دانش‌ آموزان مطرح می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها