طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و چنانچه از گوشت مرغ استفاده میکنید، آن را هم اضافه کرده و سرخ کنید و نمک و فلفل و ربگوجه و زرد چوبه را افزوده و 4 لیوان آب روی مواد بریزید و بعد آن را بپرید .
نخود فرنگی را اواخر پخت به مواد اضافه کرده و بگذارید آب آن تبخیر شود .برنج را آبکش کنید و برای تهدیگ آن از نان استفاده کنید.
بعد مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد گوشتی لا به لای برنج بریزید. همچنین میتوانید مقداری شوید خشک هم روی مواد و پلو بپاشید.
بعد کمی آب و روغن روی برنج ریخته و آن را دم بگذارید .پس از دم کشیدن، پلو را در دیس بریزید و با سالاد شیرازی میل کنید .
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد