طرز تهیه خورش‌ گل‌کلم

مواد لازم: گوشت خورشی: 400 گرم ، پیاز: یک عدد متوسط ، سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده : از هر کدام یک لیوان ، سیر: 3 تا 4 حبه ، زنجبیل تازه: یک برش 2 سانتی یا یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل ، اسفناج‌ خرد شده: نیم‌‌کیلو ، نمک و فلفل و زرد چوبه و روغن: به میزان لازم ، گل کلم : یک بوته کوچک ، پنیر سفید : 100 گرم
کد خبر: ۸۶۴۰۵۸
طرز تهیه خورش‌ گل‌کلم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به قطعه‌های کوچک برش زده و بپزید. آب آن را صاف کرده و پیاز را خرد‌ کرده و سرخ کنید.

گوشت پخته را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید سیر و زنجبیل را هم خرد کنید و به همراه هویج و سیب‌زمینی ریز شده به مواد بیفزایید و آنها را‌ با هم تفت بدهید.

آب گوشت و نمک و فلفل را روی آن بریزید و حرارت را کم کنید. اسفناج را خرد کرده و ‌ همراه پنیر کمی ‌تفت دهید و به خورش اضافه کنید.

گل کلم را به قطعه‌های منظم خرد کنید و در اواخر پخت به خورش افزوده و بگذارید خورش کم آب شده و جا بیفتد.

آرد را بدون روغن کمی‌ بو داده تا بوی خامی‌آن برطرف شود. بگذارید سرد شده و با ماست و زعفران مخلوط و در انتهای پخت به خورش‌ اضافه کنید.2تا 3 دقیقه بعد خورش‌ آماده شده، آن را در ظرف مناسبی کشیده و با پلوی زعفرانی میل کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها