طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به قطعههای کوچک برش زده و بپزید. آب آن را صاف کرده و پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
گوشت پخته را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید سیر و زنجبیل را هم خرد کنید و به همراه هویج و سیبزمینی ریز شده به مواد بیفزایید و آنها را با هم تفت بدهید.
آب گوشت و نمک و فلفل را روی آن بریزید و حرارت را کم کنید. اسفناج را خرد کرده و همراه پنیر کمی تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
گل کلم را به قطعههای منظم خرد کنید و در اواخر پخت به خورش افزوده و بگذارید خورش کم آب شده و جا بیفتد.
آرد را بدون روغن کمی بو داده تا بوی خامیآن برطرف شود. بگذارید سرد شده و با ماست و زعفران مخلوط و در انتهای پخت به خورش اضافه کنید.2تا 3 دقیقه بعد خورش آماده شده، آن را در ظرف مناسبی کشیده و با پلوی زعفرانی میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد
دکتر حسن سبحانی، استاد دانشگاه تهران در گفتوگو با روزنامه«جامجم» مطرح کرد