طرز تهیه دلمه‌ کلم

مواد لازم: کلم برگ : یک بوته متوسط ، گوشت چرخ کرده: 400 گرم ، برنج : 3 لیوان ، لپه یا باقلا : یک لیوان ، سبزی دلمه‌ شامل تره، جعفری، ترخون، مرزه و گشنیز و شوید و پیازچه: 600 گرم ، نمک و فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان لازم ، پیاز: یک عدد بزرگ ، سرکه: یک لیوان ، شکر: یک لیوان
کد خبر: ۸۶۴۰۵۳
طرز تهیه دلمه‌ کلم

طرز تهیه:

ابتدا بوته کلم را در یک قابلمه بزرگ بگذارید و روی آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا برگ‌ها نرم شده و شکننده نباشند.

بعد آن را بیرون آورده و صبر کنید تا سرد شود و از انتهای کلم به آرامی‌ برگ‌ها را یکی یکی جدا کنید و کنار بگذارید.

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و گوشت و سبزی‌های خرد شده را هم با آن تفت دهید. لپه و برنج را هم جدا بپزید و آبکش کنید.

همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و نمک و فلفل لازم را به آن اضافه کنید. شکر و سرکه را بجوشانید و به مواد دلمه اضافه و آن را مخلوط کنید.

کف یک قابلمه مناسب را چند برگ کلم بگذارید. از مواد دلمه به اندازه مناسب در برگ‌ها بریزید و به شکل بقچه دلمه‌ها را بپیچید و در قابلمه بچینید و مقداری سرکه و شکر را هم روی دلمه‌ها ریخته و آنها را دم بگذارید.

دقت کنید با حرارت کم، دلمه را دم کرده تا مغزپخت شود. دلمه‌ها را در ظرف مناسب بگذارید و با ماست و خیار و سبزی تازه میل کنید. در صورت تمایل می‌توانید کشمش هم به مواد دلمه اضافه کنید.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها