طرز تهیه:
ابتدا بوته کلم را در یک قابلمه بزرگ بگذارید و روی آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا برگها نرم شده و شکننده نباشند.
بعد آن را بیرون آورده و صبر کنید تا سرد شود و از انتهای کلم به آرامی برگها را یکی یکی جدا کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و گوشت و سبزیهای خرد شده را هم با آن تفت دهید. لپه و برنج را هم جدا بپزید و آبکش کنید.
همه مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید و نمک و فلفل لازم را به آن اضافه کنید. شکر و سرکه را بجوشانید و به مواد دلمه اضافه و آن را مخلوط کنید.
کف یک قابلمه مناسب را چند برگ کلم بگذارید. از مواد دلمه به اندازه مناسب در برگها بریزید و به شکل بقچه دلمهها را بپیچید و در قابلمه بچینید و مقداری سرکه و شکر را هم روی دلمهها ریخته و آنها را دم بگذارید.
دقت کنید با حرارت کم، دلمه را دم کرده تا مغزپخت شود. دلمهها را در ظرف مناسب بگذارید و با ماست و خیار و سبزی تازه میل کنید. در صورت تمایل میتوانید کشمش هم به مواد دلمه اضافه کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم