طرز تهیه:
ابتدا گل کلم را به قطعههای منظم گلبرش بزنید و با مقداری آب و نمک بپزید. دقت کنید خیلی له نشود.
در یک ظرف گود، تخممرغها را بشکنید و با شیر و آرد و نمک و زردچوبه خوب مخلوط کنید. گل کلمها را بعد از پختن، در سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.
روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. گل کلمها را در سس آماده شده بزنید و در روغن فراوان سرخ کرده و در دیس چیده و میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم