طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید. گوشت را به شکل قلقلی دربیاورید و سپس آنها را تفت دهید. سبزی را خرد کنید و تفت دهید. پودر گردو را به سبزی اضافه کرده مخلوط کنید. در نهایت نمک و فلفل و آب انار و رب انار را بیفزایید. بعد از آن که سبزی نیمهپز شد گوشتهای قلقلی را به خورش اضافه کنید.
هر نیم ساعت یکبار یک تکه یخ درون خورش بیندازید تا غذا به روغن بیفتد. این خورش مانند فسنجان باید با حرارت کم پخته شود و چون با آب انار پخته میشود طعم لذیذی پیدا میکند. خورش را با پلو زعفرانی و سبزی تازه میل کنید.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد