طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید. گوشت را به شکل قلقلی دربیاورید و سپس آنها را تفت دهید. سبزی را خرد کنید و تفت دهید. پودر گردو را به سبزی اضافه کرده مخلوط کنید. در نهایت نمک و فلفل و آب انار و رب انار را بیفزایید. بعد از آن که سبزی نیمهپز شد گوشتهای قلقلی را به خورش اضافه کنید.
هر نیم ساعت یکبار یک تکه یخ درون خورش بیندازید تا غذا به روغن بیفتد. این خورش مانند فسنجان باید با حرارت کم پخته شود و چون با آب انار پخته میشود طعم لذیذی پیدا میکند. خورش را با پلو زعفرانی و سبزی تازه میل کنید.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم