طرز تهیه: ابتدا گوشت قرمز و پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید. بعد از پخت کامل گوشت و بخار شدن آب آن، مقداری نمک به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. ماش را نیز به صورت جداگانه آبپز کنید. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. کف یک قابلمه سیبزمینیها را به عنوان ته دیگ بچینید و ماش را همراه گوشت پخته شده و زیره لایه لایه بین برنج بریزید. در نهایت مقداری زعفران آب کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. بعد از گذشت 20 دقیقه غذا حاضر است.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید