طرز تهیه: ابتدا گوشت قرمز و پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه زردچوبه و دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید. بعد از پخت کامل گوشت و بخار شدن آب آن، مقداری نمک به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید. ماش را نیز به صورت جداگانه آبپز کنید. برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید. کف یک قابلمه سیبزمینیها را به عنوان ته دیگ بچینید و ماش را همراه گوشت پخته شده و زیره لایه لایه بین برنج بریزید. در نهایت مقداری زعفران آب کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. بعد از گذشت 20 دقیقه غذا حاضر است.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد