طرز تهیه:
مثل همه حلوا ها آرد رو بو میدیم کره رو اضاف می کنیم نه زیاد فقط در حدی که آردمون تبدیل به خمیر بشه.
شکر و گلاب رو می گذاریم روی حرارت وقتی خوب جوش اومد و شکر حل شد به آرد و کره اضافش میکنیم. زعفران رو در این مرحله اضافه میکنیم و خوب به همش می زنیم تا یه حلوا سفت به دست بیاد شعله کم باشه حلوا نسوزه.
توی یه سینی یه کیسه فریزر تمیز پهن میکنیم و حلوا رو پهن می کنیم روی کیسه و یک عدد موز می گذاریم وسط و حلوا رو رول می کنیم می گذاریم یخچال.
وقتی حلوا سفت شد میاریمش بیرون و تیکه تیکه اش می کنیم و اگه دوست داشتید پودر پسته و یا پودر نارگیل روی آن بپاشید.
می توانید همراه با موز؛ گردو و یا کنجد و یا هرچیزی که طعمش رو بیشتر می پسندید بریزید.
(بهار سایت)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان