طرز تهیه: مرغ را ریز خرد کنید با کمی نمک مزهدار کنید و بعد تفت دهید. بقیه مواد را هم نگینی خرد کنید و همراه شوید و جعفری و نمک و فلفل و آویشن در یک ظرف مناسب بریزید. تخممرغها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شوند. روغن مایع را با ماست مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. آرد را همراه بکینگ پودر 2 بار الک کنید و کمکم به مواد افزوده و همچنانهم بزنید تا خمیری شبیه مواد کیک حاصل شود. در این مرحله قالب کیک را چرب کنید و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا گرم شود.مواد را در قالب کیک بریزید و در فر که از پیش گرم شده، به مدت 50 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد گذاشته تا کاملا روی آن طلایی شود و بعد از پختن، آن را در یک دیس مناسب برگردانید و روی آن را با سس کچاب، چند برش گوجه و خیار تزئین کنید و برش بزنید و میل نمایید. این غذا را به عنوان شام هم میتوانید سرو کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: