متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی عنوان کرد

استقبال خارجی‌ها از غذاها و نوشیدنی های ایرانی

آموزش آشپزی

طرز تهیه «کباب کوبیده سنتی»

جام جم سرا- مواد لازم: گوشت مخلوط چرخ کرده: برای هر سیخ ۷۰ گرم، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، جوش‌شیرین: نصف قاشق چایخوری، پیاز: ۲ عدد برا ی یک کیلو گوشت، زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد.
کد خبر: ۷۹۳۵۹۷
طرز تهیه «کباب کوبیده سنتی»

طرز تهیه:

گوشت را به نسبت برابر، نیمی گوسفندی و نیمی گوساله، با هم چرخ کنید. برای هر دو کیلو گوشت، نصف قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت افزوده و خوب ورز دهید. مجددا آن را چرخ کنید و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و ورز دهید. به این گوشت یک ساعت استراحت دهید. بعد مقداری آب جوش را در ظرفی بریزید و کنار دست خود بگذارید. برای هر سیخ تقریبا ۷۰ گرم گوشت را بردارید. دست خود را در آب جوشی که اکنون از حد جوش پایین‌تر امده و گرم است بزنید و گوشت را روی سیخ هدایت کنید (یعنی با دست گوشت را به طور یکنواخت فرم داده و انتهای سیخ را با فشار انگشتانتان روی سیخ بچسبانید تا کباب نریزد). میزان چربی گوشت و ورزدادن کافی، پیش از سیخ کشیدن کباب، دو عامل مهم برای تهیه کبابی باکیفیت است. بهتر است کباب سنتی را روی آتش زغال تهیه کرده و با نان سنگک و سماق میل کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
نرم افزار موبایل
-
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۲
۰
۰
بسیار خووووب
ghader hatami
Turkey
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۲
۰
۰
برای یك كیلوگرم گوشت چند تا تخم‌مرغ لازمه
مشتری
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۳
۱
۰
كباب بدون جوش شیرین درست كنید

نیازمندی ها