آموزش آشپزی؛ غذای محلی مخصوص استان مازندران

«اکبر جوجه»؛ طرز تهیه جوجه کباب محلی در خانه

جوجه کباب با بلال و سالاد گوجه فرنگی

جوجه کباب یکی از آن غذاهایی است که بسیاری از ما ایرانیها به خوردنش علاقه‌مندیم. طرز تهیه و کباب کردن یک نوع جوجه کباب همراه با بلال را می‌توانید در ادامه مطلب فرابگیرید.
کد خبر: ۵۸۷۳۲۵

مواد لازم برای 4 نفر:


سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 700 گرم (به قطعات 5 سانتی‌متری تقسیم شود).
سیر: 2 حبه (کاملا ریز شود).
پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
بلال درسته: 4 عدد (به عنوان مخلفات غذا).
گوجه گیلاسی:‌ نیم کیلو (هر کدام به دو نیم تقسیم شود).
پیازچه: 4 عدد (خرد شود).
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق چای‌خوری
سیخ چوبی 15 سانتی‌متری: 8 عدد (در آب خیس شود).

 

طرز تهیه:


• کباب‌پز را روی شعله متوسط – زیاد قرار دهید.
• درون کاسه‌ای، مرغ، سیر، آویشن، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و نصف قاشق چای‌خوری نمک و به همان اندازه فلفل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
• جوجه‌ها را به سیخ بکشید.
• جوجه‌ها و بلال‌ها را همزمان روی کباب‌پز قرار داده و هر چند وقت یکبار آن‌ها را بچرخانید. این کار حدود 7 تا 10 دقیقه زمان لازم دارد.
• برای سالاد: درون کاسه‌ای ‌گوجه‌فرنگی، پیازچه، پوست رنده شده پرتقال، باقی‌مانده روغن زیتون، سه چهارم قاشق چای‌خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل را با هم مخلوط کنید.
• جوجه و ذرت را با سالاد گوجه فرنگی میل کنید.

>> روزنامه خراسان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها