بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی
طرز تهیه:
برای تهیه زیتون پرورده مرغوب باید از زیتون تازه استفاده کنید. هسته زیتونها را درآورید و در ظرف مناسب بریزید. در صورت دسترسی به سبزی مخصوص (خالواش و چوچاق که سبزی معطر نواحی گیلان است) بهتر است از این سبزیها استفاده کنید. این سبزیها را که به صورت خشکشده هم موجود است از عطاریها میتوانید تهیه کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و سپس نصف فنجان آب انار ترش و نمک و گلپر روی آن اضافه کنید و در شیشه بریزید.
مدتی بعد زیتون پرورده شما آماده شده و میتوانید بتدریج از آن به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد