بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی
طرز تهیه:
برای تهیه زیتون پرورده مرغوب باید از زیتون تازه استفاده کنید. هسته زیتونها را درآورید و در ظرف مناسب بریزید. در صورت دسترسی به سبزی مخصوص (خالواش و چوچاق که سبزی معطر نواحی گیلان است) بهتر است از این سبزیها استفاده کنید. این سبزیها را که به صورت خشکشده هم موجود است از عطاریها میتوانید تهیه کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید و سپس نصف فنجان آب انار ترش و نمک و گلپر روی آن اضافه کنید و در شیشه بریزید.
مدتی بعد زیتون پرورده شما آماده شده و میتوانید بتدریج از آن به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: