طرز تهیه:
برای تهیه زیتون پرورده، بهتر است از زیتون بدون هسته استفاده شود. زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مقداری رب انار و در صورت امکان نصف لیوان آب انار هم اضافه کنید و گلپر و نمک و پودر گردو، سیر رنده شده، سرکه، روغن زیتون، سبزی معطر خرد شده را افزوده و خوب مخلوط کنید و سپس در ظرفی در دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید. بعد از چند روز آن را همراه غذا میل کنید.
(ضمیمه چاردیواری دوشنبه 24 آذر 93)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید