آموزش آشپزی

طرز تهیه «ترشی قارچ و زیتون» در خانه

جام جم سرا: مواد لازم- سیر: یک بوته بزرگ، موسیر: خشک یا تازه یک لیوان، فلفل سبز تند: ۴ تا ۵ عدد، قارچ ورقه شده: ۲ لیوان، زیتون بدون هسته: ۲ لیوان، روغن زیتون: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری، پودر کاری: یک قاشق غذاخوری، پودر انبه: نصف فنجان، سرکه: به میزان لازم، فلفل و زرد چوبه و نمک: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۲۸۰۰

طرز تهیه «ترشی قارچ و زیتون» در خانه

طرز تهیه:

برای تهیه این ترشی تمام مواد‌ را آماده و با هم مخلوط کنید و در یک ظرف مناسب شیشه‌ای بریزید و سرکه را آنقدر اضافه کنید که روی مواد را بپوشاند و بعد در جای کاملا خنک بگذارید. بعد از ده روز ترشی شما آماده می‌شود. سعی کنید بعد از باز کردن ترشی، حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. (جام جم سرا)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
نرم افزار موبایل
-
۰۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۴
۰
۰
ممنون
عطارضا
-
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۵
۰
۰
سلام من عاشق این ترشی شدم واقعا محشره دستتون درد نكنه

نیازمندی ها