طرز تهیه:
نخودها را از غلاف در آورید و دانه کنید.
آنها را بشویید و در شیشههای خالی بریزید.
مقداری آب را با نمک بجوشانید و بعد از سرد شدن روی نخودها بریزید (دقت کنید نمک به اندازهای باشد که مزه آن حس شود).
وقتی شیشهها با آب نمک پر شد، قابلمهای را پر از آب نموده و شیشهها را با در باز در آن قرار داده، حرارت دهید.
همزمان با جوش آمدن آب، آب درون شیشهها هم میجوشد؛ پس از شروع به قل زدن باید حدود 35 الی 40 دقیقه صبر کنید تا محتویات جوشانده شود.
زمانی که نخود فرنگیها نرم شد، آب درون شیشهها را نیز بررسی کنید و اگر آب آن کم شده، آنها را پر کنید. سپس در شیشهها را ببندید و 10 دقیقه هم با در بسته بجوشانید.
در این مرحله ظروف شیشهای کاملاً هواگیری شده و کنسرو آماده است.
شیشهها را بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
با این روش، دیگر نیاز نیست نخودفرنگی را فریز کنید و هنگام مصرف بپزید. هم خواص نخود حفظ میشود، هم طعم بهتری دارد.
شیشههای خنک شده را در یخچال گذاشته و هنگام استفاده فقط در شیشه را باز کنید. با همین روش میتوانید هویج و ذرت را هم در منزل کنسرو کرده، نگهداری کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم