آموزش آشپزی: طرز تهیه «بامیه مرغ»

جام جم سرا- مواد لازم: مرغ پخته شده: ۴۰۰ گرم، نان تست: حدود ۸ عدد، نمک و فلفل: به میزان لازم، تخم‌مرغ: ۲ عدد، شیر: یک فنجان کوچک، جعفری خردشده: ۳ قاشق غذاخوری، پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم، آرد سوخاری: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۹۰۹۶۲
آموزش آشپزی: طرز تهیه «بامیه مرغ»

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را بپزید و از استخوان جدا کنید و آن را ریش ریش کرده و خوب با چنگال له کنید یا چرخ کنید. نان تست‌ها را در ظرف بریزید و شیر را روی آن‌ها بریزید تا نرم شوند و با مرغ مخلوط کنید. تخم‌مرغ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم افزوده و همه مواد را با هم ورز دهید تا یکدست شود. مواد را در قیف بریزید و با ماسوره معمولی، در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. توجه کنید که مخلوط این مواد باید به سفتی خمیر باشد که از ماسوره استفاده کنید. همچنین می‌توانید بدون ماسوره مواد را در دست فرم داده و در پودر سوخاری بغلطانید و بعد سرخ کنید و این پیش‌غذای خوشمزه را تهیه کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
نرم افزار موبایل
-
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۴
۰
۰
اخوب
یك خواننده
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۵
۰
۰
من این درست كردم بچه هام خیلی خوش شون اومد
ممنون
نرم افزار موبایل
-
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۵
۰
۰
بیست

نیازمندی ها