طرز تهیه:
ابتدا مرغ را بپزید و از استخوان جدا کنید و آن را ریش ریش کرده و خوب با چنگال له کنید یا چرخ کنید. نان تستها را در ظرف بریزید و شیر را روی آنها بریزید تا نرم شوند و با مرغ مخلوط کنید. تخممرغ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم افزوده و همه مواد را با هم ورز دهید تا یکدست شود. مواد را در قیف بریزید و با ماسوره معمولی، در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. توجه کنید که مخلوط این مواد باید به سفتی خمیر باشد که از ماسوره استفاده کنید. همچنین میتوانید بدون ماسوره مواد را در دست فرم داده و در پودر سوخاری بغلطانید و بعد سرخ کنید و این پیشغذای خوشمزه را تهیه کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
ممنون