طرز تهیه:
ابتدا مرغ را بپزید و از استخوان جدا کنید و آن را ریش ریش کرده و خوب با چنگال له کنید یا چرخ کنید. نان تستها را در ظرف بریزید و شیر را روی آنها بریزید تا نرم شوند و با مرغ مخلوط کنید. تخممرغ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم افزوده و همه مواد را با هم ورز دهید تا یکدست شود. مواد را در قیف بریزید و با ماسوره معمولی، در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. توجه کنید که مخلوط این مواد باید به سفتی خمیر باشد که از ماسوره استفاده کنید. همچنین میتوانید بدون ماسوره مواد را در دست فرم داده و در پودر سوخاری بغلطانید و بعد سرخ کنید و این پیشغذای خوشمزه را تهیه کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
ممنون