طرز تهیه:
ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید.
پیاز رنده شده و سیر را با آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده، مرغ درسته را با این مواد آغشته کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شده و طعم مواد را جذب کند. (دقت کنید که اگر مواد زیر مرغ جمع شده، چند بار عمل آغشته کردن را تکرار کنید تا به خورد آن رفته و مرغ ترد شود).
پس از این مرحله آن را کاملا خشک کنید و نمک را در قابلمهای که گنجایش مرغ را داشته باشد بریزید و مرغ مزهدار شده را لابهلای نمک بگذارید.
در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت بگذارید (از سوختن نمک هراسی نداشته باشید).
با حرارت ملایم، ظرف مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت پخته میشود و چون بدون آب پخته شده بسیار لذیذ و خوش طعم خواهد شد.
اگر میخواهید پوست مرغ را نیز مصرف کنید، بگذارید کاملا برشته شود. بعد از پختن، مرغ را در یک دیس مناسب گذاشته و اطراف آن را با پوره سیبزمینی و سبزی تازه تزئین و میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد