جام جم سرا- مواد لازم: مرغ کامل با پوست: ۱ عدد، نمک: ۱ بسته متوسط نیم کیلویی، پیاز رنده شده: ۱ عدد بزرگ، سیر رنده شده: ۱ قاشق مرباخوری، آب‌لیمو: ۲ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به اندازه لازم.
کد خبر: ۷۹۷۲۳۶
غذای متفاوت: طرز تهیه مرغ نمکی

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را تمیز کرده و بشویید.
پیاز رنده شده و سیر را با آب‌لیمو و نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده، مرغ درسته را با این مواد آغشته کنید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه‌دار شده و طعم مواد را جذب کند. (دقت کنید که اگر مواد زیر مرغ جمع شده، چند بار عمل آغشته کردن را تکرار کنید تا به خورد آن رفته و مرغ ترد شود).
پس از این مرحله آن را کاملا خشک کنید و نمک را در قابلمه‌ای که گنجایش مرغ را داشته باشد بریزید و مرغ مزه‌دار شده را لابه‌لای نمک بگذارید.
در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت بگذارید (از سوختن نمک هراسی نداشته باشید‌).
با حرارت ملایم، ظرف مدت ۱/۵ تا ۲ ساعت پخته می‌شود و چون بدون آب پخته شده بسیار لذیذ و خوش طعم خواهد شد.
اگر می‌خواهید پوست مرغ را نیز مصرف کنید، بگذارید کاملا برشته شود. بعد از پختن، مرغ را در یک دیس مناسب گذاشته و اطراف آن را با پوره سیب‌زمینی و سبزی تازه تزئین و میل کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
كدبانو
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
۰
۰
نمك برای سلامتی ضرر دارد چرا باید نیم كیلو نمك برای این غذا مصرف شود؟
مریم
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
عزیزم دراین روش ذره ای ازنمك جذب مرغ نخواهد شد.پس به سلامتی شما ضرری واردنخواهدكرد.

نیازمندی ها