معرفی مولتی ویتامین‌های طبیعی

برای حفظ سلامت، جوانه‌ها را به غذایتان اضافه کنید

جام جم سرا- جوانه‌ها مولتی ویتامین‌های طبیعی هستند که به تنظیم میزان قند و فشار خون و کلسترول، استحکام استخوان‌ها و درمان ریزش مو و رفع شوره سر، همچنین رفع انواع جوش صورت کمک موثری می‌کند و در شادابی پوست نیز موثرند.
کد خبر: ۷۸۴۳۷۰
برای حفظ سلامت، جوانه‌ها را به غذایتان اضافه کنید

جوانه‌ها طی فرایند جوانه زدن از دانه‌ها تولید می‌شوند و به علت تغییراتی که در دانه طی جوانه زدن رخ می‌دهد، هضم و جذب آن‌ها نیز در بدن بهتر است. طی جوانه‌زنی تعداد ویتامین‌های سنتز شده چندین برابر می‌شود و برخی از آن‌ها مانند اسید فیتیک دانه از بین می‌رود، در نتیجه میزان جذب املاح دانه تا ۸۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.


خواص جوانه‌ها

-افزایش میزان جذب منیزیم و روی در جوانه‌ها به کنترل فشارخون و به جلوگیری از ریزش مو کمک می‌کند.
-جوانه‌ها دارای مقدار زیادی فیبر و آب هستند که باعث دفع کامل مدفوع می‌شود و مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان می‌شود.
-جوانه‌ها به تنظیم قند خون و چربی خون کمک می‌کنند.
-جوانه‌ها به درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت کمک می‌کند و در شادابی پوست نیز موثر هستند.
-جوانه‌ها هورمون‌های گیاهی هستند که به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.
-جوانه گندم سرشار از سلنیوم است که به رشد کمک بسیار می‌کند.
-جوانه ماش و عدس ضد کلسترول هستند.
-جوانه نخود حامل نیروی حیاتبخش است که تنظیم کننده قوای بدن است.
-جوانه لوبیا دارای ۲ ماده ضد سرطان است.
از جوانه‌ها می‌توان در تهیه انواع سالاد، کوکو، آش، آبگوشت و سوپ استفاده کرد و از آن‌ها غذاهای متنوعی تهیه کرد. (تسنیم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها