جام جم سرا- جوانه‌ها مولتی ویتامین‌های طبیعی هستند که به تنظیم میزان قند و فشار خون و کلسترول، استحکام استخوان‌ها و درمان ریزش مو و رفع شوره سر، همچنین رفع انواع جوش صورت کمک موثری می‌کند و در شادابی پوست نیز موثرند.
کد خبر: ۷۸۴۳۷۰
برای حفظ سلامت، جوانه‌ها را به غذایتان اضافه کنید

جوانه‌ها طی فرایند جوانه زدن از دانه‌ها تولید می‌شوند و به علت تغییراتی که در دانه طی جوانه زدن رخ می‌دهد، هضم و جذب آن‌ها نیز در بدن بهتر است. طی جوانه‌زنی تعداد ویتامین‌های سنتز شده چندین برابر می‌شود و برخی از آن‌ها مانند اسید فیتیک دانه از بین می‌رود، در نتیجه میزان جذب املاح دانه تا ۸۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.


خواص جوانه‌ها

-افزایش میزان جذب منیزیم و روی در جوانه‌ها به کنترل فشارخون و به جلوگیری از ریزش مو کمک می‌کند.
-جوانه‌ها دارای مقدار زیادی فیبر و آب هستند که باعث دفع کامل مدفوع می‌شود و مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها از جمله سرطان می‌شود.
-جوانه‌ها به تنظیم قند خون و چربی خون کمک می‌کنند.
-جوانه‌ها به درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت کمک می‌کند و در شادابی پوست نیز موثر هستند.
-جوانه‌ها هورمون‌های گیاهی هستند که به استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.
-جوانه گندم سرشار از سلنیوم است که به رشد کمک بسیار می‌کند.
-جوانه ماش و عدس ضد کلسترول هستند.
-جوانه نخود حامل نیروی حیاتبخش است که تنظیم کننده قوای بدن است.
-جوانه لوبیا دارای ۲ ماده ضد سرطان است.
از جوانه‌ها می‌توان در تهیه انواع سالاد، کوکو، آش، آبگوشت و سوپ استفاده کرد و از آن‌ها غذاهای متنوعی تهیه کرد. (تسنیم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها