طرز تهیه:
روغن را همراه با شکر و پودر هل به مدت 2 دقیقه در مخلوط کن می ریزیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. سپس زرده تخم مرغ و آرد برنج را اضافه می کنیم و با دست آن را ورز می دهیم. بعد از چند دقیقه مقداری زعفران را که داشتیم در آن ریخته تا شیرینی در دو رنگ باشد. از رنگ زعفرانی به شکل گرد درست می کنیم و در تخم خرفه می ریزیم. سپس با مهرهایی که در بازار وجود دارد با اشکال مختلف یکی از آنها را انتخاب کرده و روی شیرینی حک می زنیم و آنها را در سینی فر چیده و با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا آماده شود. بعد از اینکه از فر درآوردیم بعد از سرد شدن از سینی فر جدا کرده و به مدت یک ربع آن را در جای خنک نگهداری و در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان