طرز تهیه:
نصف لیوان آب سرد روی ژلاتین میریزیم تا حالت ژله ای پیدا کند. شیر را داخل ظرفی ریخته آرد برنج را به آرامی به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را می افزاییم. ژله را که از قبل با یک لیوان آب سرد و یک لیوان آب جوش مخلوط کرده ایم در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود. در اینجا از ژله آلبالو استفاده شده است ولی بسته به ذائقه و سلیقه شخصی می توان از هر نوع ژله ای استفاده کرد. بعد از اینکه آرد برنج با شیر آماده شد خامه و ژلاتین را اضافه کرده تا به غلظت برسد. سپس بعد از اینکه کاملا خنک شد ژله را برش می دهیم و داخل مواد ریخته و در یخچال می گذاریم تا آماده شود.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد