طرز تهیه:
ابتدا آرد را در ظرف ریخته، نمک و خمیر ترش فوری را به آن اضافه کرده، با هم مخلوط می کنیم. در وسط آرد حفره ای ایجاد کرده و درون آن ماست و روغن ریخته کم کم آب ولرم رابه آن اضافه می کنیم و خمیر را ورز می دهیم. سپس آن را 100 مرتبه روی میز می زنیم تا خمیر ور بیاید و مدت نیم ساعت به آن استراحت می دهیم. خمیر را با وردنه باز می کنیم، ظرف گردی را روی خمیر قرار می دهیم و با کارد اطراف آن را می بریم.کف ظرف راچرب کرده و خمیر را درون آن می گذاریم. برای تهیه مواد میانی، پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می دهیم. بعد اسفناج، قارچ و پنیر پیتزا را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. از مواد میانی وسط خمیر ریخته و کمی خمیر پیتزا روی آن می ریزیم و کناره های خمیر را با مواد میانی اسفناج می پوشانیم و خمیر پیتزا روی آن می ریزیم. خمیر دوم را روی آن گذاشته و کناره ها را به هم می چسبانیم .سپس با چاقو برش داده و پیچ می دهیم و زرده تخم مرغ و زغفران را با هم مخلوط کرده و با برس روی آن می کشیم و وسط آن کنجد و سیاه دانه می زنیم. سینی نان اسفناج آفتابگردان را در فر 175 درجه قرار می دهیم. پس از 40 دقیقه نان اسفناج آفتابگردان خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان