طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را بپزید و با رنده ریز رنده کنید. تن ماهی را مدت 20 دقیقه در آب جوش بگذارید و بجوشانید. بعد از خنک شدن آن را باز کنید و با چنگال له و با بقیه مواد مخلوط کنید تا چسبندگی پیدا کرده و در دست فرم بگیرد.
روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست شکل دهید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با زیتون و خیار شور تزئین کرده و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال