طرز تهیه :
ابتدا اسفناج و تره را تمیز کرده بعد از ضدعفونی کردن سبزی ، سبزی ها را درشت تر خرد کرده می توانیم مقدار کمی گشنیز هم اضافه کنیم . بعد در قابلمه روغن می ریزیم پیاز را در قابلمه ریخته تا تفت داده شود بعد از آن گوشت را اضافه کرده تا تفت داده شود. بعد از آن در قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد . بعد از آن سبزی تفت داده شده را اضافه کرده بعد آلو و زعفران را اضافه می کنیم . در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم خورش جا بیفتاد .
منبع: شبکه استانی مرکز مازندران
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: