طرز تهیه :
ابتدا اسفناج و تره را تمیز کرده بعد از ضدعفونی کردن سبزی ، سبزی ها را درشت تر خرد کرده می توانیم مقدار کمی گشنیز هم اضافه کنیم . بعد در قابلمه روغن می ریزیم پیاز را در قابلمه ریخته تا تفت داده شود بعد از آن گوشت را اضافه کرده تا تفت داده شود. بعد از آن در قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد . بعد از آن سبزی تفت داده شده را اضافه کرده بعد آلو و زعفران را اضافه می کنیم . در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم خورش جا بیفتاد .
منبع: شبکه استانی مرکز مازندران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان