
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طریقه پخت پیراشکی مربایی:
درابتدا آرد ، شکر ، کره ، مخمر و تخم مرغ را درون یک ظرف ریخته و کمی هم میزنیم سپس شیر را به آن می افزاییم . پس از اینکه خمیر کمی به خود شکل گرفت با افزودن آرد خمیر را با دست ورز می دهیم . وقتی خمیر را خوب ورز دادید در یک کاسه گذاشته و روی آن را با حوله مرطوب بپوشانید و یک ساعت و نیم به آن استراحت بدهید .بعد از این مدت با وردنه خمیر رو باز کنید و با یک قالب گرد خمیر را قالب بزنید یا به اندازه یک نارنگی در دستتان گرد و بعد صافش کنید . با استفاده از قالب خمیر را از روی تخته جدا کرده و خمیر پیراشکی های آماده را درون قابلمه روی گاز با روغن فراوان داغ با حرارت متوسط بی اندازید تا سرخ شده و پف کنند. بعد از سرخ شدن روی توری سیمی یا صافی یا دستمال کاغذی ضخیم بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود و پیراشکی ها را بعد از خنک شدن از کنارش برش بزنید و درون آن را با مربای میانی پر کنید.برای تهیه مربای میانی پیراشکی: شکر ، آرد و شیر را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره با مواد مخلوط شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.
منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»