مواد لازم برای پخت پیراشکی مربایی: تخم مرغ هم زده شده: 2 عدد، شیر پرچرب: 170 گرم ، مخمر خشک: 2 قاشق چایخوری، شکر دانه ریز: 70 گرم، کره: 70 گرم، نمک: نصف قاشق چایخوری، شکر برای روی پیراشکی: به میزان لازم، آرد سفید: 400 گرم (تا خمیر لطیفی بدست بیاد)، روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم، مربای میانی پیراشکی: به میزان لازم. مواد لازم برای مربای میانی پیراشکی: شکر: 1 پیمانه، آرد: ¾ پیمانه ، شیر: 1 و ½ پیمانه ، وانیل: ½ قاشق چایخوری ،کره: 50 گرم.
کد خبر: ۷۶۴۱۸۴

آموزش آشپزی / پیراشکی مربایی

طریقه پخت پیراشکی مربایی:
درابتدا آرد ، شکر ، کره ، مخمر و تخم مرغ را درون یک ظرف ریخته و کمی هم میزنیم سپس شیر را به آن می افزاییم . پس از اینکه خمیر کمی به خود شکل گرفت با افزودن آرد خمیر را با دست ورز می دهیم . وقتی خمیر را خوب ورز دادید در یک کاسه گذاشته و روی آن را با حوله مرطوب بپوشانید و یک ساعت و نیم به آن استراحت بدهید .بعد از این مدت با وردنه خمیر رو باز کنید و با یک قالب گرد خمیر را قالب بزنید یا به اندازه یک نارنگی در دستتان گرد و بعد صافش کنید . با استفاده از قالب خمیر را از روی تخته جدا کرده و خمیر پیراشکی های آماده را درون قابلمه روی گاز با روغن فراوان داغ با حرارت متوسط بی اندازید تا سرخ شده و پف کنند. بعد از سرخ شدن روی توری سیمی یا صافی یا دستمال کاغذی ضخیم بگذارید تا روغن اضافه اش گرفته شود و پیراشکی ها را بعد از خنک شدن از کنارش برش بزنید و درون آن را با مربای میانی پر کنید.برای تهیه مربای میانی پیراشکی: شکر ، آرد و شیر را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. بعد کره را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره با مواد مخلوط شود. بعد از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.

منبع: شبکه استانی مرکز خوزستان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها