مواد لازم- ماهی: ۳۰۰ گرم، آلو بخارا: ۱۵۰ گرم، رب انار: ۳ قاشق غذا‌خوری، رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق سوپخوری، پیاز: یک عدد، نمک و زردچوبه، دارچین و پودر سیر: به میزان لازم، آرد: ۳ قاشق غذا‌خوری، آب: به میزان لازم، شکر: ۳ قاشق غذا‌خوری.
کد خبر: ۷۴۹۶۰۸

آموزش آشپزی: طرز تهیه خورش آلوچه با ماهی

جام جم سرا:

طرز تهیه:

قبل از شروع به پخت، آلوها را بشویید و در یک لیوان آب خیس کنید. پیاز راهم نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زردچوبه و نمک را هم بیفزایید و بعد آلوها را داخل آن بریزید و آب را به اندازه‌ای اضافه کنید که روی آلوها را بگیرد.سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آلو‌ها پخته شود. ماهی را به قطعه‌های کوچک‌تر برش بزنید و در مخلوطی از آرد و زردچوبه و نمک، فلفل و کمی پودر سیر بغلتانید و در روغن سرخ کنید. بعد از پختن آلوها رب انار و شکر رابه آن‌ اضافه کنید. پس از آن‌که خورش جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بکشید و ماهی‌های سرخ شده را هم روی خورش بگذارید و با پلو زعفران‌دار نوش‌جان کنید.

(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها