سبزی خشک شده ترخون و شوید خشک هم میتوان به آن افزود. مقداری توکی یا ارزن که قبلا آن را شسته باشیم هم آماده میکنیم. ابتدا قابلمه را روی گاز میگذاریم و مقداری آب داخل آن میریزیم و توکیها را داخل آب قابلمه میریزیم و میگذاریم پخته شود و بعد از بیست دقیقه شلغم را داخل آن میریزیم. پس از آن پیاز داغ را با زردچوبه کافی میریزیم و سبزی خشک و پیاز داغ را به آان میافزاییم و صبر میکنیم تا شلغم پخته شود. نمک هم به اندازه دلخواه به آن اضافه میکنیم. شلغم برای زمستان مناسب است. مواد را که اضافه کردیم شعله را کم میکنیم ومی گذاریم آش ما قوام بیاید. بعد آن را درظرف ریخته، میل میکنیم.
منبع: شبکه استانی یزد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد