jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۷۳۸۸۲۹   ۲۵ آبان ۱۳۹۳  |  ۲۱:۰۰

آش توکی یکی از غذاهای محلی بافق است. برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا تعداد دو عدد شلغم به صورت نگینی خرد می‌کنیم و سبزیجات لازم و پیاز داغ هم آماده می‌کنیم و ادویه زردچوبه به آن می‌زنیم تا رنگ بگیرد.

آموزش آشپزی: آش توکی

سبزی خشک شده ترخون و شوید خشک هم می‌توان به آن افزود. مقداری توکی یا ارزن که قبلا آن را شسته باشیم هم آماده می‌کنیم. ابتدا قابلمه را روی گاز می‌گذاریم و مقداری آب داخل آن می‌ریزیم و توکی‌ها را داخل آب قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم پخته شود و بعد از بیست دقیقه شلغم را داخل آن می‌ریزیم. پس از آن پیاز داغ را با زردچوبه کافی می‌ریزیم و سبزی خشک و پیاز داغ را به آان می‌افزاییم و صبر می‌کنیم تا شلغم پخته شود. نمک هم به اندازه دلخواه به آن اضافه می‌کنیم. شلغم برای زمستان مناسب است. مواد را که اضافه کردیم شعله را کم می‌کنیم ومی گذاریم آش ما قوام بیاید. بعد آن را درظرف ریخته، میل می‌کنیم.

منبع: شبکه استانی یزد

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
الی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
سلام من درست كردم خیلی باحال بود واقعا خوشمزه است
۰
۰

یادداشت

بیشتر
قرارگاه آگاهی و امید

قرارگاه آگاهی و امید

موضوع ترویج، تبلیغ و پراكندن امید، موضوعی است كه رهبر معظم انقلاب در برهه‌های مختلف زمانی به آن تاكید كردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها