آش توکی یکی از غذاهای محلی بافق است. برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا تعداد دو عدد شلغم به صورت نگینی خرد می‌کنیم و سبزیجات لازم و پیاز داغ هم آماده می‌کنیم و ادویه زردچوبه به آن می‌زنیم تا رنگ بگیرد.
کد خبر: ۷۳۸۸۲۹
آموزش آشپزی: آش توکی

سبزی خشک شده ترخون و شوید خشک هم می‌توان به آن افزود. مقداری توکی یا ارزن که قبلا آن را شسته باشیم هم آماده می‌کنیم. ابتدا قابلمه را روی گاز می‌گذاریم و مقداری آب داخل آن می‌ریزیم و توکی‌ها را داخل آب قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم پخته شود و بعد از بیست دقیقه شلغم را داخل آن می‌ریزیم. پس از آن پیاز داغ را با زردچوبه کافی می‌ریزیم و سبزی خشک و پیاز داغ را به آان می‌افزاییم و صبر می‌کنیم تا شلغم پخته شود. نمک هم به اندازه دلخواه به آن اضافه می‌کنیم. شلغم برای زمستان مناسب است. مواد را که اضافه کردیم شعله را کم می‌کنیم ومی گذاریم آش ما قوام بیاید. بعد آن را درظرف ریخته، میل می‌کنیم.

منبع: شبکه استانی یزد

برچسب ها: آشپزی آش توکی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
الی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۱ - ۱۵ دی ۱۳۹۳
۰
۰
سلام من درست كردم خیلی باحال بود واقعا خوشمزه است

نیازمندی ها