سالاد سبزیجات را می توان به عنوان یک غذای کامل با نان صرف کرد. در این برنامه آشپزی طرز تهیه این سالاد را که نه تنها خوشمزه بلکه شکل آن نیز اشتها آور است ، آموزش داده می شود.
کد خبر: ۷۳۲۱۹۰
آموزش آشپزی / سالاد سبزیجات

مواد لازم برای تهیه سالاد سبزیجات:

سیب زمینی پخته و رنده شده : 250 گرم،

کلم سفید خرد شده : یک دوم پیمانه،

جعفری و شوید خرد شده : یک پیمانه،

پیازچه خرد شده: یک دوم پیمانه،

خیارشور ریز شده : یک دوم پیمانه،

هویج: یک پیمانه،

کاهو ریز شده : یک پیمانه،

ذرت یا نخودفرنگی : یک پیمانه،

لبو پخته رنده شده : یک و نیم پیمانه،

سس مایونز : یک پیمانه،

نمک و فلفل : به میزان لازم.

طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی را داخل ظرفی می ریزیم بعد مقداری سس (2-3 قاشق غذاخوری ) به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. بعد از مخلوط شدن ، مواد را در قالب ته ظرف می ریزیم و با پشت قاشق کاملا فشرده اش می کنیم. سپس از سیب زمینی لایه لبو را اضافه می کنیم و با پشت قاشق کاملا روی سطح سیب زمینی صاف و یکدست می کنیم. سپس کلم را افزوده، روی کلم را سس اضافه می کنیم. سپس هویج را افزوده و روی هویج را هم سس اضافه می کنیم. بعد کاهو را اضافه کرده و سس می افزاییم. بعد ذرت یا نخودفرنگی را افزوده و روی سطح ذرت سس اضافه می کنیم. بعد خیارشور و پیازچه را افزوده ، سس می افزاییم. سپس سطح رویی را کاملا با شوید و جعفری خردشده می پوشانیم. بعد از این مرحله با سفیده تخم مرغ پخته شده که رنده شده است سطح رویی را پوشش می دهیم. این سالاد بعد از این مرحله باید 5-6 ساعت در یخچال بماند تا کاملا مواد بهم بچسبد و فرم سالاد که به صورت طبقاتی است بر هم نخورد.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز مازندران

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها