پاستای «تورتیلینی بروکلی» خیلی سریع و طی ۲۵ دقیقه پخته و آماده مصرف می‌شود؛ به دلیل داشتن انواع سبزیجات در خود نیز، بسیار هم مقوی و سرشار از ویتامین است.
کد خبر: ۷۲۹۱۷۵
سریع و ساده: طرز تهیه «تورتیلینی بروکلی»

جام جم سرا:

مواد لازم (برای ۴ نفر):

۲۵۵ گرم تورتیلینی پنیری
دو پیمانه گل‌چه‌های ریز بروکلی
۴۲۵ گرم لوبیا سفید پخته شده
¼ پیمانه زیتون
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
یک پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی
نصف پیمانه پنیر کم‌چرب
¼ پیمانه ریحان تازه


طرز تهیه:

در یک تابه عمیق و بزرگ، حدود ۵ سانتی‌متر آب بریزید و آن را بجوشانید.
تورتیلینی‌ها را درون آن بریزید و ۷ تا ۸ دقیقه بپزید تا نرم شوند.
آن‌ها را دایم هم بزنید.
سپس بروکلی‌ها را ضافه کنید و یک تا دو دقیقه دیگر مواد را بپزید تا سبزیجات نیز نرم شوند.
آن‌ها را آبکش کنید و هر دو را دوباره داخل تابه برگردانید.
لوبیای سفید پخته شده، روغن زیتون، سرکه و فلفل قرمز را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید.
سپس شعله و منبع حرارت را خاموش کنید و گوجه‌فرنگی، پنیر فتا و ریحان تازه رابه آن‌ها بیفزایید و سرو کنید.


ارزش غذایی:

کالری: ۳۹۷
چربی: ۱۴ گرم
کلسترول: ۴۴ میلی‌گرم
سدیم: ۶۶۵ میلی‌گرم
کربوهیدرات: ۴۹ گرم
فیبر: ۱۱ گرم
قند: ۸ گرم
پروتئین: ۱۹ گرم
(نون و نمک)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها