آگاهی‌هایی از زبان یک متخصص علوم و صنایع غذایی:

آنچه باید در‌مورد پاستا بدانید

طرز پخت «پاستا زیتی»

مواد لازم- پاستا زیتی (ماکارونی مدلدار) ۱ بسته (۵۰۰ گرم) |گوشت گوساله تکه شده ۵۰۰ گرم|پیاز خرد شده ۱ عدد|سس اسپاگتی ۸۰۰ گرم|پنیر پرولون رنده شده ۲۰۰ گرم|پنیر پارمسان رنده شده ۲ قاشق سوپخوری|پنیر موزارلا رنده شده ۲۰۰ گرم|خامه ترش ۱ و ۱/۲ پیمانه.
کد خبر: ۶۵۸۶۳۹

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱. برای تهیه پاستا زیتی (ماکارونی مدلدار)، ابتدا در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوش آید. پاستا را اضافه کنید و حدود ۸ دقیقه اجازه دهید تا پاستا پخته شود. سپس آن را آبکشی کنید.
۲. در یک تابه پیاز را با گوشت بر روی حرارت متوسط​ تفت دهید. سس اسپاگتی را اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه بجوش آید.
۳. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۴. ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید. نیمی از پاستا، پنیر پرولون پنیر، خامه ترش، نیمی از مخلوط سس را بریزید، سپس باقی مانده پاستا، پنیر موتزارلا و باقیمانده مخلوط سس را اضافه کنید. در ‌‌نهایت روی آن را با پنیر پارمسان رنده شده بپوشانید.
۵. پاستا زیتی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید، تا زمانی که پنیر آب شود.
۶. پاستا را از فر خارج نموده و سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها