مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت و قارچ :
مواد خمیر :
آرد :3 لیوان ،
ماست :1 لیوان ،
نمک : 1 قاشق مربا خوری ،
خمیر مایه : 1 قاشق مربا خوری ،
روغن :3 قاشق غذا خوری ،
تخم مرغ : 1 عدد ،
مواد مایع :
مایع ماکارونی : 200 گرم ،
قارچ : 250 گرم ،
فلفل دلمه : 9 عدد نگینی،
جعفری خرد شده : 3 قاشق غذا خوری ،
زرشک : 3 قاشق غذا خوری ،
طرز تهیه :
تخم مرغ ، نمک ، خمیر مایه ، ماست و آرد را با دستگاه همزن می زنیم (می توانید با دست هم بزنید ) با دست ورز دهید اگر به دست نچسبید خمیر آماده است و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و روی آن پلاستیک می اندازیم و در جای گرم نگه می داریم تا حجم آن بیشتر شود .
250 گرم قارچ را خرد کرده ، جعفری ، فلفل دلمه ای و مایع ماکارونی را درظرفی به همراه سس قرمز مخلوط میکنیم سپس روی تخته کار خمیر را پهن می کنیم و با کاتر گردی قالب می زنیم و از مواد آماده روی خمیر می گذاریم و دو لبه خمیر را روی هم می آوریم و با فشاردست روی لبه می چسبانیم و آن را داخل روغن داغ می اندازیم و باسرعت پشت و رو می کنیم؛ پس از سرخ شدن غذا آماده است.
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان خراسان رضوی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد