آموزش آشپزی / خورش آلو

یکی از غذاهای سنتی بوانات خورش آلو است که در این برنامه آشپزی با طرز تهیه این خورش آشنا می‌شوید.
کد خبر: ۷۲۶۳۷۸
آموزش آشپزی / خورش آلو

مواد لازم برای تهیه خورش آلو:

گوشت بی استخوان : 250 گرم ،

آلو : 20 عدد،

به : یک عدد،

نمک و زردچوبه : به مقدار کافی،

آب​ : به مقدار کافی،

روغن : به مقدار لازم.

طرز تهیه : مقداری روغن با کمی زردچوبه داخل قابلمه می ریزیم، گوشتی را که از قبل پخته ایم کمی تفت می دهیم . سپس به و آلو را با هم اضافه می کنیم ، کمی نمک می زنیم و آب را روی مواد می ریزیم. در قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد. زمانی که آلو و به نرم شد غذای ما آماده است.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
گ.ح
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۷
۰
۰
چقدر توضیحتون كوتاه ومختصر است
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها