آموزش آشپزی / خورش آلو

یکی از غذاهای سنتی بوانات خورش آلو است که در این برنامه آشپزی با طرز تهیه این خورش آشنا می‌شوید.
کد خبر: ۷۲۶۳۷۸
آموزش آشپزی / خورش آلو

مواد لازم برای تهیه خورش آلو:

گوشت بی استخوان : 250 گرم ،

آلو : 20 عدد،

به : یک عدد،

نمک و زردچوبه : به مقدار کافی،

آب​ : به مقدار کافی،

روغن : به مقدار لازم.

طرز تهیه : مقداری روغن با کمی زردچوبه داخل قابلمه می ریزیم، گوشتی را که از قبل پخته ایم کمی تفت می دهیم . سپس به و آلو را با هم اضافه می کنیم ، کمی نمک می زنیم و آب را روی مواد می ریزیم. در قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد. زمانی که آلو و به نرم شد غذای ما آماده است.

منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
گ.ح
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۷
۰
۰
چقدر توضیحتون كوتاه ومختصر است

نیازمندی ها