مواد لازم برای تهیه خورش آلو:
گوشت بی استخوان : 250 گرم ،
آلو : 20 عدد،
به : یک عدد،
نمک و زردچوبه : به مقدار کافی،
آب : به مقدار کافی،
روغن : به مقدار لازم.
طرز تهیه : مقداری روغن با کمی زردچوبه داخل قابلمه می ریزیم، گوشتی را که از قبل پخته ایم کمی تفت می دهیم . سپس به و آلو را با هم اضافه می کنیم ، کمی نمک می زنیم و آب را روی مواد می ریزیم. در قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد. زمانی که آلو و به نرم شد غذای ما آماده است.
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه