مواد لازم برای تهیه خورش آلو:
گوشت بی استخوان : 250 گرم ،
آلو : 20 عدد،
به : یک عدد،
نمک و زردچوبه : به مقدار کافی،
آب : به مقدار کافی،
روغن : به مقدار لازم.
طرز تهیه : مقداری روغن با کمی زردچوبه داخل قابلمه می ریزیم، گوشتی را که از قبل پخته ایم کمی تفت می دهیم . سپس به و آلو را با هم اضافه می کنیم ، کمی نمک می زنیم و آب را روی مواد می ریزیم. در قابلمه را می بندیم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد. زمانی که آلو و به نرم شد غذای ما آماده است.
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان فارس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر