جام جم سرا: برای درمان صدای گوش و وزوز ایجاد شده در آن بهتر است کنجد، لوبیا، جو پرک شده، آبنبات نرم، انگور، چغندر، هویج، کنگر و لیمو بیشتر مصرف کنند.
همچنین غذاهای حساسیتزا و داغ، پرادویه یا چرب باید در رژیم غذایی این افراد کاهش یابد و مصرف قهوه، چای و نوشیدنیهای دارای کافیین نیز به شدت کم شود.
بهطورکلی در مواقع گوشدرد بهتر است از مصرف گوشت و تخممرغ و پیاز خودداری شود و معده سبک باشد. همچنین جوشانده سرکه و گلسرخ را میتوان در زمانی که در گوش صدای وزوز میآمد، چکاند.
کمی روغن هسته هلو، روغن بادام یا آب بابونه نیز برای رفع وزوز گوش موثر است و مکملهای غذایی که دارای ویتامین A،B و E هستند نیز برای درمان وزوز گوش توصیه میشود.
تحقیقات نشان داده درصد بالایی از افرادی که به وزوز گوش مبتلا هستند کمبود ویتامین B١٢ دارند این ویتامین در غلات، موز، سبزیجات و محصولات لبنی وجود دارد. روغن ماهی، سبزیجات فیبردار و میوههایی مانند پرتقال، زردآلو، طالبی و هویج نیز سرشار از ویتامینA هستند که برای رفع این عارضه توصیه میشوند.(علی حسینی - متخصص طب سنتی/شهروند)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد