دسرهای خوشمزه

طرز تهیه تارت لیموترش

مواد لازم- آرد نول الک شده: ۲۵۰ گرم|پودر قند الک شده: ۶۰ گرم|نمک: نصف قاشق چایخوری|کره خردشده: ۷۰ گرم|تخم مرغ: ۴ عدد|روغن جامد: مقداری برای چرب کردن|لوبیا یا برنج: به مقدار لازم|شکر نرم و دانه ریز: ۲۰۰ گرم|پوست پرتقال رنده شده: ۱ قاشق چایخوری|آب پرتقال: ۴۵ میلی لیتر|پوست لیموترش رنده شده: ۱ قاشق چایخوری|آب لیموترش: ۴۵ میلی لیتر|خامه صبحانه: ۱۲۵ میلی لیتر|لیموترش حلقه‌ای خردشده: تعدادی برای تزیین.
کد خبر: ۷۰۶۴۱۲

جام جم سرا:

طرز تهیه:

۱- آرد نول، پودر قند و نیمی از نمک را در ظرفی، مخلوط و الک کنید. کره را به آن افزوده و با دست ورز دهید تا خمیر شبیه تکه‌های پودر سوخاری شود، سپس یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کرده و به آرامی با سرِ انگشت، ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
۲- خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
۳- خمیر سردشده را با وردنه به ضخامت یک سانتی متر باز کنید و آن را داخل قالب تارت قرار داده و اضافی آن را بگیرید، سپس با چنگال سطح خمیر را سوراخ کنید.
۴- خمیر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و روی آن، مقداری لوبیا یا برنج بریزید و به مدت ۱۰تا ۱۵دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید. پس از این مدت، فویل و لوبیا را از روی تارت بردارید و آن را مجدداً داخل فر برگردانید و پخت را به مدت پنج دقیقه دیگر ادامه دهید.
۵- در این فاصله، بقیه تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم بزنید، سپس رنده پوست پرتقال، آب پرتقال، رنده پوست لیموترش، آب لیموترش، خامه صبحانه و بقیه نمک را به آن افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی خاصل شود.
۶- خمیر تارت آماده شده را از فر خارج کرده، مایه آماده شده را روی آن بریزید و با پشتِ قاشق، سطح آن را صاف کنید، سپس آن را مجدداً به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزد.
۷- پس از پخت، تارت را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه در دمای محیط بماند تا کاملاً خنک شود، سپس آن را برش داده و با حلقه‌های لیموترش، تزیین و سرو کنید. (هفتگی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها