جام جم سرا:
طرز تهیه:
هندوانه را با شکر و گلاب و یخ در همزن (میکسر) کاملاً با هم مخلوط کنید.
لیمو ترش را به قطعات ریز تقسیم کنید.
آن را کمی له کنید و در آب هندوانه بچکانید.
برشی از آن را برای تزئین روی لبه لیوان بگذارید و نوش جان فرمایید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد