جام جم سرا:
طرز تهیه:
هندوانه را با شکر و گلاب و یخ در همزن (میکسر) کاملاً با هم مخلوط کنید.
لیمو ترش را به قطعات ریز تقسیم کنید.
آن را کمی له کنید و در آب هندوانه بچکانید.
برشی از آن را برای تزئین روی لبه لیوان بگذارید و نوش جان فرمایید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد