جام جم سرا:
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، اسفناج، انبه، فلفل قرمز ریخته و با روغن زیتون، سرکه و کمی نمک است مخلوط کنید و کنار بگذارند.
سینه مرغ را چه به صورت آبپز یا با استفاده از فر بپزید و سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید (ریش ریش نکنید)
عسل و خردل را با هم مخلوط کنید و پس از هم زدن، به مرغ اضافه کنید
درنهایت همه مواد را با هم مخلوط کرده، در ظرفی ریخته، روی آن را تزئین کنید
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد