جام جم سرا:
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، اسفناج، انبه، فلفل قرمز ریخته و با روغن زیتون، سرکه و کمی نمک است مخلوط کنید و کنار بگذارند.
سینه مرغ را چه به صورت آبپز یا با استفاده از فر بپزید و سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید (ریش ریش نکنید)
عسل و خردل را با هم مخلوط کنید و پس از هم زدن، به مرغ اضافه کنید
درنهایت همه مواد را با هم مخلوط کرده، در ظرفی ریخته، روی آن را تزئین کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد