طرز تهیه سالاد مرغ با انبه

مواد لازم- اسفناج کوچک: 150گرم/انبه، پوست کنده و قطعه قطعه شده: 1عدد/فلفل دلمه قرمز قطعه قطعه شده: 1عدد/روغن زیتون : 2قاشق غذا خوری/سرکه بالزامیک: ½ قاشق چایخوری/عسل: 2قاشق چایخوری/خردل: قاشق چایخوری/سینه مرغ بدون استخوان: 1 عدد/بادام زمینی: ¼ فنجان/نمک دریایی به میزان لازم.
کد خبر: ۶۸۰۲۰۶

جام جم سرا:

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، اسفناج، انبه، فلفل قرمز ریخته و با روغن زیتون، سرکه و کمی نمک است مخلوط کنید و کنار بگذارند.
سینه مرغ را چه به صورت آبپز یا با استفاده از فر بپزید و سپس آن را به قطعات کوچک برش دهید (ریش ریش نکنید)
عسل و خردل را با هم مخلوط کنید و پس از هم زدن، به مرغ اضافه کنید
درنهایت همه مواد را با هم مخلوط کرده، در ظرفی ریخته، روی آن را تزئین کنید

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها